Проект з освітлення офісу AB Games

slider image slider image slider image slider image slider image

Опис:

Компанія Yasa Lighting успішно реалізувала новий проект для розробника ігор AB Games з освітлення офісу за адресою: м. Київ, вул. Паркова дорога, 2 (БЦ Summit). В цьому проекті спеціалістами Yasa Lighting було виконано комплексне освітлюване рішення для 1000 м2 офісних приміщень та налаштовано систему управління світлом.

Для освітлення робочих зон над столами, була спроектована була спроектована нова модель світильника Yasa Lighting  – Rey Revers з дзеркальним освітленням. Напрям його освітлення спрямований на стельові плити і відбивається на стільницю робочого місця. Такий підхід дозволив отримати м’яке розсіяне освітлення, максимально комфортне для органів зору.

В залі для відпочинку в якості основного освітлення зони були використані підвісні моделі світильників Ray. Довжина Ray може варіюватися від 10 см. до 6 м., а підвісний тип кріплення дає можливість застосувати дану модель при будь якій висоті стелі. Для підкреслення зон біля вікон були виготовленні за спеціальними розмірами нові настінні світильники Rey Sconce One, які гармонійно вписалися в інтер’єр.

За бажанням замовника при монтажі світильників у всіх приміщеннях встановлено функцію регулювання освітленості (деміювання).

Про проект:

Клієнт: AB Games
Тип проекту: Офіс
Масштаб проекту: 1000 м .кв.
Час реалізації: 2020
У проекті використані моделі освітлення: Rey Revers, Rey Sconce One, Rey

Використані товари:

Схожі проекти:

Як отримати безкоштовний аудит і прорахунок

Залиште свої контакти, і наші інженери допоможуть вирішити всі Ваші завдання.

© 2024 Yasa Lighting