Проект автономного вуличного освітлення паркінга магазина «Сільпо»

slider image slider image slider image slider image slider image

Опис:

Успішно реалізовано проект по влаштуванню автономного вуличного освітлення для паркінгу магазина «Сільпо» в м. Київ на базі відновлювальних джерел енергії. На вимогу замовника було виконано комплексне освітлюване інженерне рішення від проектування до виконання монтажних робіт. Спеціалісти Yasa Lighting професійно підготували світлотехнічний проект автономного вуличного освітлення. Він включав: розрахунок зовнішнього освітлення, моделювання освітленості, розробку нової моделі вуличного світильника Pillar Solar Max, підготовку специфікації автономного освітлення, автоматизацію системи управління світлом, формування готового робочого проекту.

Для ефективного освітлення площі замовника необхідно було виготовити 16 опор зовнішнього вуличного освітлення з фотоелектричними модулями та АКБ. Всі опори та щити були пофарбовані по кольору RAL та встановлені на об’єкті. Після налаштували логіку автоматизації. Наразі, система працює в автоматичному режимі та забезпечує освітлення паркінгу в нічний період протягом всього календарного року. У випадку відсутності сонця протягом тривалого часу (в зимовий період), система автоматично перемикається на резервне живлення від мережі.

Переваги від впровадження:

  1. Економія з першого дня експлуатації.
  2. Перехід на ВДЕ.
  3. Термін експлуатації системи не менше 10 років.
  4. Робота в автоматичному режимі в залежності від ступеню освітленості.
  5. Запас на встановлених АКБ дозволяє автономно працювати не менше трьох ночей.

«Сільпо́» — українська торговельна мережа продовольчих супермаркетів, заснована в 1998. Магазин проекту розташований за адресою: Київська область, с. Софіївська Борщагівка, вулиця Київська, 1/102.

Про проект:

Клієнт: Сільпо
Тип проекту: Вуличне освітлення
Масштаб проекту:
Час реалізації: 2020
У проекті використані моделі освітлення: Pillar Solar Max

Використані товари:

Схожі проекти:

Як отримати безкоштовний аудит і прорахунок

Залиште свої контакти, і наші інженери допоможуть вирішити всі Ваші завдання.

© 2024 Yasa Lighting