Проект з освітлення тераси в ТРЦ Retroville

slider image slider image slider image slider image

Опис:

Компанія Yasa Lighting успішно виконала проект зовнішнього освітлення тераси в ТРЦ Retroville, розташованої в м. Київ, просп. Правди, 4. Загальна площа об’єкта склала більше 500 м2.

Інженери компанії підготували світлотехнічне проектування, та запропонували оптимальне рішення для монтажу в стелю – світильники Yasa Lighting Rey V. Світильники гарантовано забезпечують рівномірне освітлення по всій площі розсіювача, що особливо важливо у випадку вбудованого монтажу . Конструкція Rey V  дозволяє виготовляти модулі довжиною від 100 до 6000 мм., в будь якому кольорі відповідно до таблиці RAL, світловий потік від 1800 до 10500 Лм., ступінь захисту IP 67-68. Разом з підбором рішення у стислі терміни за 2 дні було виконано монтаж та підключення.  За підсумками виконаних робіт Замовник залишився задоволеним отриманим результатом та професійністю наданих послуг. Світильники гармонійно вписалися в інтер’єр тераси.

Продукція торгової марки Yasa Lighting виготовляється за новітньою LED-технологією, має у складі перевірені комплектуючі, що гарантовано забезпечує надійну багаторічну експлуатацію та заощаджує енергоресурси. Надається гарантія 5 років.

Про проект:

Клієнт: ТРЦ Retroville
Тип проекту: ТРЦ
Масштаб проекту: 500 м. кв
Час реалізації: 2021
У проекті використані моделі освітлення: Rey V

Використані товари:

Схожі проекти:

Як отримати безкоштовний аудит і прорахунок

Залиште свої контакти, і наші інженери допоможуть вирішити всі Ваші завдання.

© 2024 Yasa Lighting